Meer doen met minder

Bij Gejaco weten we als geen ander dat in landbouw ‘wachten tot morgen’ vaak geen optie is. Daarom werken we met de producten van Raven Industries (onderdeel van CNH) voor PLM (Precision Land Management) – systemen om aan die eisen te voldoen. Door uiterst nauwkeurige pass-to-pass parallelle geleiding, waarbij overlappingen en gemiste plekken bij het aanbrengen van gewasinputs worden geëlimineerd, maximaliseert u dankzij PLM de gewasprestaties, en minimaliseert u de kosten, milieu-impact en brandstofverspilling – en uw CO2-voetafdruk.

Duurzaamheid troef

Optimalisatie

Boeren staan tegenwoordig onder constante druk om meer te produceren met minder. Om boeren te helpen hun opbrengst en winstgevendheid te maximaliseren met minder arbeid en bedrijfsmiddelen, zijn we er op gericht om de landbouw te verbeteren door middel van technologie en innovatie.

Server systeem

Precisielandbouw uitgelegd.

Voor meer informatie over de werking en mogelijkheden van onze precisielandbouwsystemen kan je via deze links een aantal brochures downloaden. Uiteraard kunnen jullie ook steeds terecht bij een van onze specialisten om de opties te overlopen.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bij Gejaco kan je terecht over alle recente informatie in verband met PLM systemen. Onze specialisten zijn dankzij permanente opleiding en bijscholing mee met de laatste nieuwtjes en helemaal mee met nieuwe systemen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.