Tractoren van New Holland

Onze hoofdleverancier is New Holland, expert op het vlak van landbouwmateriaal die beantwoordt aan de hoogste kwaliteitsnormen. Gejaco is dan ook trots om nauw samen te werken met deze specialist. Op deze pagina stellen we u graag dit topmerk voor.

Een partner voor elk seizoen

Met New Holland kan je het hele jaar door aan de slag. Hun expertise en ervaring zorgen al jaren voor een uitgebreid assortiment aan topmachines. Wij vertrouwen op New Holland omwille van hun:

betrouwbaarheid icoon

Betrouwbaarheid

Openheid icoon

Openheid en responsiviteit

Duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

innovatie icoon

Innovatie

Een merk dat al 125 jaar
kwaliteit garandeert

New Holland bouwt voort op het erfgoed van landbouwpioniers, die de productiviteit van landbouwers verbeteren sinds 1895.

Dit erfgoed inspireert al jaren met een gevoel van doelgerichtheid en verbondenheid waardoor het merk tot op de dag van vandaag blijft evolueren. Met Gejaco zijn we blij om al jaren een stukje deel te mogen uitmaken van deze geschiedenis. Ontdek meer over het traject van New Holland op hun website.

logoNewholland logo
Duurzaamheid troef

Focus op duurzaamheid

New Holland is al meer dan een decennium de Clean Energy Leader door hun actieve promotie en ontwikkeling van hernieuwbare brandstoffen, emissiereductiesystemen en duurzame landbouwtechnologie. Zij bieden de landbouwers van vandaag en morgen de ruimste keuze aan toegankelijke oplossingen die de efficiëntie en productiviteit verbeteren en tegelijk het milieu respecteren.

Geworteld in de overtuiging dat landbouwers technologie kunnen gebruiken om hun afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen, is de New Holland Clean Energy Leader® strategie gebaseerd op de belangrijkste pijlers van alternatieve brandstoffen, efficiënte productiviteit en duurzame landbouw.

Meer weten over de mogelijkheden?

Waarmee kunnen we u helpen?

U kan bij Gejaco in Herenthout terecht voor de aankoop van landbouwmachines zoals tractoren, maaidorsers, hakselaars, balenpersen, noem maar op. We verkopen zowel nieuwe exemplaren als tweedehands machines. Ook voor onderhoud en herstellingen kan u steeds rekenen op onze jarenlange expertise.